Extra túra

Világoszöld baseball sapka ajándéktárgy a Kutyafogat túra Mátrafürednél.
Baseball sapka – világoszöld
2016-06-15
Összes

Extra túra

15 990 Ft

A már jól bevált Standard túránkat bővítve, nemrég „kitapostuk” új, Extra túránk útvonalát. A kutyusok és gazdájuk segítségével átszelve a vadregényes dombokat és kanyargós völgyeket, meghódítjuk a Mátra egy eddig kevésbé ismert részét.

Cikkszám: KF06 Kategória:
Leírás

A már jól bevált Standard túránkat bővítve, nemrég „kitapostuk” új, Extra túránk útvonalát. A kutyusok és gazdájuk segítségével átszelve a vadregényes dombokat és kanyargós völgyeket, meghódítjuk a Mátra egy eddig kevésbé ismert részét. A túra során megválaszolásra került kérdések és megtapasztalt élmények hozzásegítenek ahhoz, hogy utunk végén elmondhassuk magunkról, hogy „ráléptünk a szánhúzó kutyák ösvényére”. A túra végén kedves vendégeinket megajándékozzuk egy 30%-os kedvezményre jogosító étel/ital kuponnal, amit a mátrafüredi Tornyos Panzió és Étteremben válthatnak be. A kellemes hangulatú ebédhez/üdítőzéshez a hátteret a kutyafogathajtó versenyekből összeállított 30 perces videó biztosítja.

Teljes programidő: ~2,5 óra

Teljes ár: 15.990 Ft /fő

A programon korhatár nélkül bárki részt vehet. Aktuális akcióinkról kérjük, tájékozódjanak honlapunkon: https://www.kutyafogatturamatra.hu/

Az elektronikus voucher a vásárlás napjától számított egy éven belül használható fel.