Extra túra – letölthető ajándékkártya – Kutyafogat túra Mátrafüred

Extra túra – letölthető ajándékkártya

Világoszöld baseball sapka ajándéktárgy a Kutyafogat túra Mátrafürednél.
Baseball sapka – világoszöld
2016-06-15
Összes

Extra túra – letölthető ajándékkártya

17 490 Ft

A már jól bevált Standard túránkat bővítve, nemrég „kitapostuk” új, Extra túránk útvonalát. A kutyusok és gazdájuk segítségével átszelve a vadregényes dombokat és kanyargós völgyeket, meghódítjuk a Mátra egy eddig kevésbé ismert részét.

Cikkszám: KF06 Kategória:

A már jól bevált Standard túránkat bővítve, nemrég „kitapostuk” új, Extra túránk útvonalát. A kutyusok és gazdájuk segítségével átszelve a vadregényes dombokat és kanyargós völgyeket, meghódítjuk a Mátra egy eddig kevésbé ismert részét. A túra során megválaszolásra került kérdések és megtapasztalt élmények hozzásegítenek ahhoz, hogy utunk végén elmondhassuk magunkról, hogy „ráléptünk a szánhúzó kutyák ösvényére”.

Teljes ár: 17 490 Ft /fő

A programon korhatár nélkül bárki részt vehet. Aktuális akcióinkról kérjük, tájékozódjanak honlapunkon: https://www.kutyafogatturamatra.hu/

Az utalás beérkezte után 1-2 nappal e-mailben megküldött letölthető és kinyomtatható ajándékkártya 1 évig érvényes és értékében kutyafogattúra saját szolgáltatásaira beváltható! Érvényessége a lejárat előtt meghosszabbítható a kártyaérték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt kártyákat nem áll módunkban elfogadni. A kártya tulajdonosának is szükséges telefonon előzetesen időpontot foglalni a kívánt programra!

0