E-Husky extra túra – letölthető ajándékkártya – Kutyafogat túra Mátrafüred

E-Husky extra túra – letölthető ajándékkártya

Kutyafogat voucher
E-Husky standard túra – letölthető ajándékkártya
2020-06-19
Összes

E-Husky extra túra – letölthető ajándékkártya

21 490 Ft

A jól bevált extra kutyafogattúráinkat kibővítettük elektromos „E-Husky” túraajánlattal, amellyel saját irányításunkba vehetjük és kipróbálhatjuk egy zabolátlan Husky erejét.

Cikkszám: KF06-1 Kategória:

A jól bevált extra kutyafogattúráinkat kibővítettük elektromos „E-Husky” túraajánlattal, amellyel saját irányításunkba vehetjük és kipróbálhatjuk egy zabolátlan Husky erejét. A kutyafogattúrázás után 2 órán át barangolhatunk Mátrafüred nevezetességeit megtekintve (pl. Zsiványok tanyája, Kalló völgy, Ördög-forrás, Kozmáry kilátó, Palóc Néprajzi Magángyűjtemény és Babakiállítás, Harkály Ház stb…) egy erre a célra készített speciális térkép segítségével. Ezzel a 100 %-ban elektromos, környezetbarát eszközzel melegben is kényelmesen lehet kirándulni. Személyesebbé teszi az élményt, hogy a kutyafogattúrán megismert kutyusokról neveztük el járgányainkat.

Teljes programidő: ~3,5 óra

Teljes ár: 21 490 Ft /fő

A programon korhatár nélkül bárki részt vehet. Aktuális akcióinkról kérjük, tájékozódjanak honlapunkon: https://www.kutyafogatturamatra.hu/

Az utalás beérkezte után 1-2 nappal e-mailben megküldött letölthető és kinyomtatható ajándékkártya 1 évig érvényes és értékében kutyafogattúra saját szolgáltatásaira beváltható! Érvényessége a lejárat előtt meghosszabbítható a kártyaérték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt kártyákat nem áll módunkban elfogadni. A kártya tulajdonosának is szükséges telefonon előzetesen időpontot foglalni a kívánt programra!

0