Standard túra

Világoszöld baseball sapka ajándéktárgy a Kutyafogat túra Mátrafürednél.
Baseball sapka – világoszöld
2016-06-15
Összes

Standard túra

11 990 Ft

A vendégeink körében már igencsak megkedvelt Standard túrán testközelből megcsodálhatjuk a szánhúzó Huskyk erejét, ügyességét, kitartását és hűségét.

Cikkszám: KF05 Kategória:
Leírás

A vendégeink körében már igencsak megkedvelt Standard túrán testközelből megcsodálhatjuk a szánhúzó Huskyk erejét, ügyességét, kitartását és hűségét. Az izgalmas és jó hangulatú kirándulás során betekintést nyerünk a bajnok kutyusok és gazdájuk nem mindennapi életébe. Az évszakonként más-más arcát mutató Mátra hegység változatos állat- és növényvilága, valamint a túrát szinte végig kísérő, csörgedező patakok látványa felejthetetlen élményt nyújtanak azoknak is, akik már nem először járnak ezen az útvonalon. A túra végén kedves vendégeinket megajándékozzuk egy 30%-os kedvezményre jogosító étel/ital kuponnal, amit a mátrafüredi Tornyos Panzió és Étteremben válthatnak be. A kellemes hangulatú ebédhez/üdítőzéshez a hátteret a kutyafogathajtó versenyekből összeállított 30 perces videó biztosítja.

Teljes programidő: ~2 óra

Teljes ár: 11.990 Ft /fő

A programon korhatár nélkül bárki részt vehet. Aktuális akcióinkról kérjük, tájékozódjanak honlapunkon: https://www.kutyafogatturamatra.hu/kutyafogat-matrafured/

Az elektronikus voucher a vásárlás napjától számított egy éven belül használható fel.