Standard túra – letölthető ajándékkártya – Kutyafogat túra Mátrafüred

Standard túra – letölthető ajándékkártya

Világoszöld baseball sapka ajándéktárgy a Kutyafogat túra Mátrafürednél.
Baseball sapka – világoszöld
2016-06-15
Összes

Standard túra – letölthető ajándékkártya

13 490 Ft

A vendégeink körében már igencsak megkedvelt Standard túrán testközelből megcsodálhatjuk a szánhúzó Huskyk erejét, ügyességét, kitartását és hűségét.

Cikkszám: KF05 Kategória:

A vendégeink körében már igencsak megkedvelt Standard túrán testközelből megcsodálhatjuk a szánhúzó Huskyk erejét, ügyességét, kitartását és hűségét. Az izgalmas és jó hangulatú kirándulás során betekintést nyerünk a bajnok kutyusok és gazdájuk nem mindennapi életébe. Az évszakonként más-más arcát mutató Mátra hegység változatos állat- és növényvilága, valamint a túrát szinte végig kísérő, csörgedező patakok látványa felejthetetlen élményt nyújtanak azoknak is, akik már nem először járnak ezen az útvonalon.

Teljes programidő: ~2 óra

Teljes ár: 13 490 Ft /fő

A programon korhatár nélkül bárki részt vehet. Aktuális akcióinkról kérjük, tájékozódjanak honlapunkon: https://www.kutyafogatturamatra.hu/

Az utalás beérkezte után 1-2 nappal e-mailben megküldött letölthető és kinyomtatható ajándékkártya 1 évig érvényes és értékében kutyafogattúra saját szolgáltatásaira beváltható! Érvényessége a lejárat előtt meghosszabbítható a kártyaérték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt kártyákat nem áll módunkban elfogadni. A kártya tulajdonosának is szükséges telefonon előzetesen időpontot foglalni a kívánt programra!

0