Rólunk – Kutyafogat túra Mátrafüred

Rólunk

2009 Donovaly (Szlovákia) Európa bajnokság 8-as kategória 1 helyezés,
elől Sziszi és anyukája Bonie.

Üdvözlöm!

1.
Jöjjenek el velünk egy túrára a Mátrába, ahol átélhetik milyen is a 12 csodálatos szibériai husky által húzott kutyafogat. Bepillantást nyerhetnek a kutyafogathajtás világába, megismerhetik a Mátra erdei útjait, úgy ahogy még sohasem látták.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2.
Csapatépítő tréning Mátrafüreden. Mondd el mire gondolsz, mi adunk hozzá egy kreatív ötletet, profi vezetést, új élményeket, így lesz a csapatnak igazi kikapcsolódás ez a program!

A KOLLÉGÁK


Jack
2009-ben született fekete kan kutyus (Greyster), gyönyörű kék szemekkel. Jack vezérkutya, talán ő dolgozik a csapatban a legtöbbet, és olyan intelligens, hogy séta közben a pórázt nem feszíti meg!


Lara
2011-ben született fehér Husky szuka vezér kutyus (anyuka). Több versenyen vezette győzelemre az „A” csapatot. Picit félénk, de nagyon megbízható, szép kutyus.


Luke
2009-ben született barna-fehér Husky kan kutyus, kisebb testű, de nagyon robbanékony és gyors kutyus. Goy, Solo és Leia testvére. Nevét Luke Skywalkerről kapta.


Sziszi
2005-ben született szürke-fehér, felemás szemű (kék-barna) Husky szuka volt vezér kutyus. Az Európa bajnok csapat tagja, több, mint 60 alkalommal vezette győzelemre a csapatát, ám 2012-től már nem versenyzik, de túráinkon nagyon szívesen elkísér minket.

 

Claid
2003-ban született barna-fehér felemás szemű (kék-barna) Husky kan kutyus. Bonnie testvére. 2012-től már nem versenyzik, de túráinkon nagyon szívesen elkísér minket. Aktív korában talán a legerősebb kutyánk volt.


Bella
2013-ban született szürke-fehér Husky szuka kutyus, aki nagyon szeret enni, de cserében a fogatban mindig 1000%-on pörög! Az „A” csapat oszlopos tagja.


Hellénke
2013-ban született szürke-fehér Husky szuka kutyus. Anyukájával, Larával vezérként sokszor vezették győzelemre az „A” csapatot.


Leia
2009-ben született Husky fekete szuka kutyus (ez nagyon ritka). Különleges kinézetét farkas felmenőinek köszönheti. Nevét Leia hercegnőről (Star Wars) kapta.

 

Indián (Indike)
Indike 2013-ban született szürke-fehér Husky szuka kutyus, az „A” versenycsapat jeles tagja.


Gery
2014-ben született szürke-fehér, felemás szemű (kék-barna), már szinte sármos Husky kan kutyus. Induláskor előszeretettel repked a levegőben. :)


Boris
2013-ban született szürke-fehér Husky kan kutyus. Beceneve Borzasztó. :) Az „A” versenycsapat jeles tagja, anyukájával Larával futott már versenyen vezérként, de még kiforratlan, keresi a helyét a falkában.


Goy
2009-ben született szürke-fehér Husky kan kutyus. Csapatkutya, hatalmas erővel és sebességgel képes húzni. Az „A” csapat tagja. Különlegessége, hogy olyan, mintha mindig mosolyogna.

 

Lotti
2011-ben született fekete-fehér Husky szuka kutyus, Lara testvére. Kicsit félős de nagyon gyors és erős. Az „A” versenycsapatban mindig helye van! :)


Solo
2009-ben született barna-fehér Husky kan kutyus. Goy testvére, az „A” és az Európa bajnok csapat nagyon energikus tagja. Nevét Han Solo kapitányról kapta


Gina
2005-ben született, szürke-fehér felemás szemű (kék-barna) Husky szuka kutyus. Sziszi és Mithos testvére. Kedves és szeretetre éhes. 2012-től már nem versenyzik, de túráinkon nagyon szívesen elkísér minket.


Bonnie
2003-ban született ezüst-szürke-fehér, felemás szemű (kék-barna) Husky szuka volt vezér kutya, aki a legtöbbször vezette győzelemre a csapatot. Sziszi anyukája. 2012-től már nem versenyzik, de túráinkon nagyon szívesen elkísér minket.

 

Mithos
2005-ben született szürke-fehér Husky kan kutyus. 2012-től már nem versenyzik, de túráinkon nagyon szívesen elkísér minket.

Jelenleg 27 csodálatos kutyám van, akiknek az óriási mozgásigénye ebben a sportágban tökéletesen levezethető.

0