Visszajelzések

Mit gondolnak rólunk a vendégeink?

Kutyafogat túra MátrafüredKutyafogat túra Mátrafüred
4.9 Stars - Based on User Reviews
Betti KovácsBetti Kovács

Hatalmas élmény volt! Az emberek és a kutyák is élvezik amit csinálnak. Jó volt ezt látni. Az erdő pedig ilyenkor gyönyörű. Köszönjük az élményt!

Koppany OcskanKoppany Ocskan

Valoban, az automatikusan feladott helyek kozul nem vettem eszre, hogy itt nem jartam. Elnezest a kellemetlensegert.

Molnár CsabaMolnár Csaba

Csodálatos tájon , profi vezetőkkel, igazi kaland volt.

Anita DemiànAnita Demiàn

Fantasztikus élmény, tapasztalt vezetővel! Gyönyörű környezetben...csak ajánlani tudom.

Lajosnè MartonLajosnè Marton

A túravezető fantasztikus! Élmény minden pillanata! ❤

Ramóna HorváthRamóna Horváth

A túrát ajánlom mindazoknak, akik egy nagyon jó élményt szeretnének szerezni maguknak és családjuknak, szeretika a természetet és a kutyákat.

Éva Pandákné ŐzseÉva Pandákné Őzse

Kedves Tomi felejthetetlen volt a családunknak ez a mai túra !A zord idő ellenére is nagyon jól éreztük magunkat ,mindenkinek szeretettel ajánlom ezt a remek kikapcsolódást.Hihetetlen az áhitat amivel ezt a sportot csinálod!És hihetetlen hogy minden kutyusod istenként néz rád! Köszönöm szépen mégegyszer ,hogy a csajok szülinapját felejthetetlenné varázsoltad!

Márta BartaMárta Barta

A mai gyönyörű őszi délelőtt, csodálatos élményben volt részünk! Köszönjük szépen Tamásnak és kutyáinak! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!Sok éves kemény munka,és szeretet eredménye!Jó volt látni, további sok sikert kívánunk!

Renáta OroszRenáta Orosz

Gratulálunk a kutyafogat túra program megvalósításához. Semmihez nem hasonlítható élményben volt részünk ezáltal. Nagyra becsüljük Tamás kutyák iránti elkötelezettségét, hozzáértését. További sok sikert kívánunk!

Andrea LengyelAndrea Lengyel

Fantasztikus élmény! Csak ajánlani tudom! Solonak egy nagy ölelés! =D

Krisztina PetrovicsKrisztina Petrovics

Szülinapi meglepetés volt a program, köszönöm szépen Tamásnak és a csodakutyáknak ezt a szuper túrát! Ajánlom mindenkinek, aki kacatok helyett élményeket gyűjt :) Tamásnak és a kutyiknak pedig további sok sikert és a versenyeken az eddigiekhez hasonló szép eredményeket kívánunk!

Horváth GergőHorváth Gergő

.

Reiman KatalinReiman Katalin

Akik ennyire élvezik ezt a borzalmat, nem látják milyen soványak ezek a kutyák, nem látják azokat a szűk ketreceket, amelyben szállítják, nem érzik, mennyire büdösek a gondozatlanságtól? És még a kis gyerekeiknek is ezt mutatják?

Kápolnai Nagy ÁgnesKápolnai Nagy Ágnes

Az élmény mellett az idegenvezetés is profi! Még nekem is voltak új infok... A kutyákról pedig nagyon sok érdekes dolgot tudtunk meg. Fantasztikus élmény, mindenkinek ajánlom!

Anita AromiAnita Aromi

Visszatérő vendégek vagyunk. Nem lehet megunni!���

Zoltán PappZoltán Papp
Balogh OttóBalogh Ottó

Profizmus, szív, szenvedély, élmény! Ajànlom mindenkinek , aki belföldön kipróbálná a kutya-hajtó egységélményt!

Jenei SzonjaJenei Szonja

Fantasztikus, magával ragadó élmény volt részt venni a kutyafogat túrán! :) Tamás sokat mesélt a versenyekről, a kutyusokról, a tapasztalatairól, így ráadásul rengeteg érdekes információval lettünk gazdagabbak. Tamás nagyon jó sportember, és imádja a kutyáit! Köszönjük a felejthetetlen programot, és sok sikert kívánunk nektek! :)

Klaudia LadányiKlaudia Ladányi

Imádtam!!!Ez tényleg egy életre szóló élmény...azt hiszem még sokáig a hatása alatt leszek...A kutyák csodálatosak...és Tamás! Le a kalappal!!! Mindig is lenyűgözőnek tartottam, amikor valaki ilyen szeretettel és lelkesedéssel foglalkozik valamivel...Szenzációs, ahogy csinálod és nagyon inspiráló!!! Még egyszer, nagyon-nagyon köszönjük!!! És további sok sikert!
Ja! És a kedvencünk: Geri :)

Mészöly ViktorMészöly Viktor
0